Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

RFSU

RFSU

"Jeg drømmer om den dagen alle barn som blir satt til verden er ønsket, alle menn og kvinner er likeverdige, og seksualiteten er et uttrykk for kjærlighet, nytelse og ømhet ."

Ordene kommer fra Elise Ottesen–Jensen, en norsk-svensk seksualopplyser, journalist og frihetlig sosialistisk agitator, som 1933 startet det svenske Riksförbundet för Sexuell Upplysning – i dag mer kjent under forkortelsen RFSU. RFSU er en ideell organisasjon for seksualopplysning og seksualpolitikk som jobber for et åpent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål.

RFSU Norge AS

RFSU Norge AS, er et datterselskap av RFSU AB som eies, og har siden starten vært eid av RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning. RFSU Norge AS fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter i to hovedkategorier, sex og samliv samt kropp og velvære. Formålet er at produktene skal gi både menn og kvinner et mer lystfylt og sikkert seksualliv, økt velvære og bedre livskvalitet. Overskuddet i RFSU Norge AS gir ressurser til aksjeeieren, Riksförbundet för sexuell upplysning, noe som gjør det mulig for den ideelle organisasjonen å drive med informasjon og opplysning om sex- og samlivsområdet både nasjonalt og internasjonalt.

Produktsortimentet fra RFSU

RFSU er markedsledende på kondomer i Norden gjennom varemerkene Profil/Magic, Thin, Nøkken, Grande og Tight, samt nyhetene Power og True Feeling. I sortimentet inngår også det finske varemerket Sultan med fire forskjellige kondomsorter. Foruten kondomer tilbyr RFSU også ett stort utvalg av glidemiddel, intimpleie hjemmetester og sex- og lystprodukter.

Her under finner du et komplett sortiment fra RFSU; enten du leter etter kondomer og glidemiddel eller produkter for intimbarbering og intimvask. Vi har også graviditets- og eggløsningstest og tester for visse seksuelt overførbare sykdommer.

Produsentens hjemmeside: http://www.rfsu.se/no/Norsk/

32 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

32 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping