Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

pjur®

pjur® er et høykvalitetsmerke som spesialiserer seg på kjærlighetstilbehør. Enten du har et lystbetont forspill, en avslappende massasje eller en lidenskapelig elskov, gir produktene fra pjur® deg både nytelse og glede som forsterker og forbedrer din opplevelse av de spesielle øyeblikkene.

Med en visjon om å hjelpe folk over hele verden til et bedre, hetere og mer lidenskapelig sexliv er pjur® en innovativ ledestjerne i bransjen. Med sine kvalitetsglidemidler og hete massasjeprodukter setter de fart på seksuelt nysgjerrige sinn og fører oss mot et mer tilfredsstillende sexliv, hvor ingen nytelse er tabu.

Siden 1995 har pjur® forgylt vår verden med høykvalitative glidemidler og andre massasjeprodukter. Selskapet og merket er i dag forbundet med de aller beste i bransjen, og deres store utvalg har i løpet av årene blitt større. Nå kan du velge mellom 45 ulike produkter, enten du leter etter stimulerende krem, effektivt glidemiddel, prestasjonsfremmende eller helseprodukter. Millioner av seksuelt aktive og tilfredsstilte mennesker med ulike aldre, kulturer og bakgrunner, som gjør bruk av pjur®-midler daglig, kan gå god for deres utrolig effektive produkter.

Kvalitet med din helse som prioritet

pjur® har bygget opp sitt renommé med å kun tilby produkter som gir deg den beste opplevelsen og den deiligste følelsen, uten at det går ut over din komfort eller din langsiktige helse. Mange av deres produkter er laget med ingredienser som er 100% naturlige og likevel klarer de å ha utrolige egenskaper. pjur® var det første selskapet som lanserte forsinkende produkter som ikke inneholder de uønskede stoffene lidokain og benzokain, de to vanligste stoffene når det gjelder å forlenge prestasjonsevnen. Selskapet har alltid jobbet hardt for å gi sunne glidemidler og produkter, og er stadig på utkikk etter nye, sunne ingredienser som oppnår samme eller bedre effekt. Det er like vanlig at selskapet er tilbakeskuende og henter sin inspirasjon fra eldre kulturer og medisinske urter som har vært brukt i tusenvis av år for å øke lyst og seksuell drivkraft.

Alle produkter pjur® lanserer går gjennom grundige tester, så at du kan være helt sikker på at du kjøper et middel som er nøytralt i både smak og lukt, og at den har den kvaliteten som du forventer fra et selskap med et uklanderlig renommé.

Ulike midler for forskjellige slags nytelser

Gjennom årene har pjur® klart å sette sitt preg på alle aspekter av vårt sexliv. Deres utvalg av produkter endrer karakter vilt og for å nå den mest fantastiske orgasme kreves det av og til at du velger riktig produkt. Enten man har lyst på ett rolig samleie eller mer intens sex, vaginal eller anal eller helt enkelt eksplosiv, ryggrivende sex som etterlater deg helt hes etterpå, er det alltid et produkt fra pjur® som passer dine lyster og dine begjær.

De har også et bredt spekter av produkter som forbedrer prestasjonen under sexakten. Med en sterk vilje til å kun bruke naturlige ingredienser har pjur® klart å skape 100% naturlige midler som øker lysten og holder tilbake orgasmen.

Produkter som forbedrer sex og samtidig leger kroppen

Det er ikke uvanlig å noen ganger kjenne seg litt sår og irritert etter en periode med lidenskapelig og fantastisk sex. pjur® har produkter som ikke bare gir farge til sexlivet, men også hjelper deg og kroppen din å komme seg etterpå. Irritasjon og sår er et tegn på at kroppen din trenger tid til å bygge nye og reparere celler. Det er ingen grunn til ikke å hjelpe den på veien, slik at du raskt kan gå tilbake til å nyte det mest deilige innslaget i livet.

pjur® har noe for enhver fantasi og begjær

Alene eller sammen med en partner, for kroppspleie eller ren nytelse – det finnes et pjur®-produkt som passer akkurat for deg. Siden pjur® er for alle; for ektepar eller single, for den ville og for den ungdommelige, for de nysgjerrige og de erfarne, er produkter fra pjur® forbundet med kvalitet og pålitelighet verden rundt.

Produsentens nettside:http://www.pjur.com/

15 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

15 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping