Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

Om Kondomtorget

Kondomtorget er en svensk e-butikk som drives av Pavlic Store AB siden 2011 og tilbyr et komplett sortiment av kondomer, glidemiddel, intimpleie og hjemmetester i hele Norden. Vår visjon er å øke kondombruken gjennom å tilby kvalitetskondomer for enhver størrelse, form og smak sammen med komplementerende intimprodukter som øker nytelsen og samtidig bidrar til sikker sex.

Hva gjør vi akkurat nå?

Kondomtorget har siden starten suksessfullt etablert seg på det svenske markedet og for tiden jobber selskapet med at i løpet av sommeren 2015 for å utvikle en strategisk plan for utvidelse, der målet er å forenkle handlingsprosessen og forbedre enda mere handleopplevelsen, utvide sortimentet og samtidig nå ut til nye målgrupper og markeder.

Våre kondomer

I mellomtiden ønsker vi deg velkommen til å kjøpe kondomer fra RFSU, Pasante, TheyFit®, FRENCH LETTER, MY.SIZE och FAIR SQUARED. Skulle du ha noen spørsmål kan du alltid kontakte oss via følgende kontaktinformasjon eller direkte via chatten her i butikken. Vi lover at du kan forvente det beste og vennligste service.

Bli venn med oss

Pavlic Store AB

Pavlic Store AB er ett rent svensk e-handelsselskap med en nordisk base som skaper verdier ved å drive og utvikle e-handel i ulike segmenter, oppkjøp og etablering av nye e-butikker.

Kontaktopplysninger

Kondomtorget
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorget
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorget.no/

twitter: http://twitter.com/kondomtorget
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorget

Kondomtorget drivs av Pavlic Store AB
Organisationsnummer: 556899-6796
Momsregistreringsnummer: SE556899679601
Godkänd för F-skatt

Hvis du har feedback å gi eller spørsmål å stille, er jeg [email protected] den å skylde på, klage eller si hei til.Grundare av Kondomtorget

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping