Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

Kundeinformasjon


Generell informasjon
For att handla fra Kondomtorget må du være 18 år eller ha tillatelse fra foresatte når du bestiller varer hos oss. Kondomtorget fraskriver seg ansvaret for trykkfeil og feil i spesifikasjoner til alle produkter og tjenester. Alle bilder skal ses som illustrasjoner og kan ikke garantere nøyaktig gjengivelse av utseende og egenskap.

Produkter
Alle produkter som selges på Kondomtorget kan brukes Norge og må være i samsvar med norsk lovgivning. Alla produkter levereras med norsk bruksanvisning om naturen av produktet krever det.
Priser
Utsalgsprisene på Kondomtorget er i opprinnelige valutaen norske kroner (NOK) og exkluderer merverdiavgift. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene uten forvarsel.

Betalingsalternativer
Hos oss kan du betale med Visa/Mastercard, PayPal og Skrill.

Leveringsvilkår

Leveranse av varer skjer til hele verden. Normalt sendes alle varer innen 1-2 virkedager i diskret forsendelse. Ordrer mottatt før 17:00 mandag til fredag vil bli behandlet samme dag. Ordrer mottatt på lørdager og søndager vil bli utført neste virkedag. Forvent lengre leveringstider rundt helligdager. Kondomtorget Vi kommer ikke kompensere for eventuelle forsinkelser.

Våre forsendelser sendes som DPD-pakker av PostNord. Pakken leveres til din postkasse om det er mulig (< 3 cm tykt). Større pakker hentes ut på MyPack utleveringssteder.

E-post, SMS eller brevadvisering kommer til deg når pakken er klar for avhenting.

Det er viktig at du henter din pakke! Du kan på din advisering se hvor lenge pakken kan ligge før den blir sendt i retur. Hvis pakken ikke blir hentet blir den returnert til oss og du blir ilagt et gebyr på 198 kroner før å dekke våre kostnader for administrasjon, frakt og returfrakt. Betaling skal da skje på 14 dager fra fakturadato. Ved for sen betaling blir det lagt til et purregebyr på 60 kroner, samt forsinkelsesrenter med 2 % per måned. For manglende betaling overlates faktura til inkasso.


Leveringskostnader
Vi tar bare betalt for virkelig fraktkostnad. For å se fraktpriset for et produkt legger du den i handlekurven og bruker vår funksjon for beregning av fraktkostnaden. Om du bestiller for over 399 kroner får du gratis frakt!

Leveringsskader
Hvis en vare fra Kondomtorget skades under transporten, uansett om skaden er lett å se eller ikke, skal PostNord kontaktes umiddelbart og senest innen 7 dager fra du mottok din leveranse. Her finner du våre speditørers kontaktopplysninger. Trenger du hjelp med saken ber vi at du kontakter oss så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Angrerett

Hvis du angrer et kjøp skal du innen 14 dager fra mottakelse av vare først kontakte oss eller sende en e-post til [email protected] der du oppgir varens artikkelnummer, ditt ordrenummer og at det er tydelig uttrykt av du angrer ditt kjøp.

Vent deretter på at vi kommer tilbake med detaljer om hvordan varen skal returneres , og hvordan dine penger skal betales tilbake til deg. For at angreretten skal være gyldig må varen returneres ubrukt og i uåpnet pakke. Den får altså ikke brukes. Du skal etter avtale med Kondomtorget sende tilbake varen til nedenstående returadresse og du får selv betale eventuell returfraktkostnad og er ansvarlig for at pakken kommer frem.

Pakker som ikke hentes og blir returnert til oss inngår ikke i angreretten. Hentes ikke pakken blir du ilagt et gebyr på 198 kroner for å dekke våre kostnader for administrasjon, frakt og returfrakt.

Kondomtorget
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorget
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorget.no/

twitter: http://twitter.com/kondomtorget
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorget

Ved angrerett skal kunden alltid be om et returnummer (RN), som er gyldig i 14 dager.

Garanti
Alle garantier på produkter gis av våre leverandører og produsenter. Selvfølgelig følger vi forbrukerkjøpsloven (LOV-2002-06-21-34) og reklamasjoner behandles i henhold til denne. Iblant gir produsenten en lengre garanti, men det varierer mellom de forskjellige produktene og oppgis på produktnivå. Har du problem med din vare kan du kontakte oss eller sende en e-post til [email protected] så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Alla eventuelle garantier gjelder i Norge.

Reklamasjon

Hvis du vil reklamere en vare skal du først kontakte oss eller sende en e-post til [email protected] der du oppgir varens artikkelnummer, ditt ordrenummer og hvorfor du vil reklamere varen. Vent deretter på at vi kommer tilbake med detaljer om hvordan varen skal returneres.

Du skal etter avtale med Kondomtorget sende tilbake varen til nedenstående returadresse og du får selv betale eventuell returfraktkostnad og er ansvarlig for at pakken kommer frem. For privatkunde gjelder forbrukerkjøpsloven (LOV-2002-06-21-34), som betyr at du som kunde har rett til å få tilbakebetalt frakten ved en gyldig retur.

Kondomtorget
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorget
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorget.no/

twitter: http://twitter.com/kondomtorget
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorget

Ved reklamasjon skal kunden alltid be om et returnummer (RN), som er gyldig i 14 dager.

Tvist
Ved eventuell tvist har vi som policy å følge Forbrukerrådets råd.

Tilbakebetaling
Ved bruk av angrerett eller gyldig reklamasjon der forbrukeren ikke ber om nytt produkt skal Kondomtorget betale tilbake bestillingsbeløpet eller annullere fakturaen senest 30 dager fra den datoen som den returnerte varen er mottatt.

Behandling av personopplysninger
Kondomtorget er forpliktet til å respektere og beskytte din personlige informasjon og ditt privatliv i henhold til Personopplysningsloven (LOV-2000-04-14-31), bransjeforskrifter og andre relevante standarder. For at du skal forstå bedre hvordan vi behandler informasjon om deg, kan du lese mer om våre grunnleggende prinsipper for behandling av dine personopplysninger .

Misbruk av brukerkonto
Ved forsøk på bedrageri eller annen misbruk av tjenestene på Kondomtorget, reserverer vi oss Kondomtorget retten til å nekte brukere tilgang til Kondomtorget og tjenestene som tilbys. Mer alvorlige tilfeller blir anmeldt til politiet.

Om selskapet

Kondomtorget drivs av Pavlic Store AB
Organisationsnummer: 556899-6796
Momsregistreringsnummer: SE556899679601
Godkänd för F-skatt

Kondomtorget
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Sverige

Telefon: +46‪ (0)724 25 28 18
Skype: kondomtorget
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.kondomtorget.no/

twitter: http://twitter.com/kondomtorget
Facebook: http://www.facebook.com/kondomtorget


Sist oppdatert: 2014-12-11

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping