Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

pjur® espresso

Bli den første som omtaler dette produktet

Availability: Utsolgt

Produktnavn Pris
pjur® espresso 100 ml
kr 199,00

Oversikt of pjur® espresso

Det er mange måter å konsumere koffein på og vår favoritt er å involvere det i den hete sexakten. pjur® espresso, med koffein som sin hemmelige ingrediens, drar et hett slør over sexakten og dets adrenalingivende egenskaper kan få både hjerte og kjønn til å pulsere. Akkurat som når du tar en espressoshot for å vekke kroppen og sinnet til liv, kan du nå smøre inn deg og din partner med pjur® espresso og nyte et mer livlig sexliv.

pjur® espresso er et vannbasert glidemiddel som opprettholder en deilig og effektiv glid lenge. Du har total frihet til å eksperimentere og bruke den for både vaginal og anal sex, og sammen med dine erotiske leketøy. Når du ønsker å ta sexlivet til ukjente steder, hvor nytelse og tilfredsstillelse er prioritert, er pjur® din vei dit! "e;Kjære, ønsker du en dobbel espresso?"e;, har plutselig fått en helt ny mening.

pjur® espresso

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Zoom ut
Forstørre

Flere visninger

  • pjur® espresso

Tilleggsinformasjon

Produsenter pjur®
Egenskaber Prestationshöjande, Sensation
Lubricant Base NA
Farge Vit
Smak Smaklös
Volym 100 ml
Antal per förpackning 1
Övrigt 0
International Nomenclature of Cosmetic Ingredients (INCI) Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin (Glycerol), Ethoxydiglycol, Caffeine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping