Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

pjur® AQUA

Bli den første som omtaler dette produktet

Availability: Utsolgt

Produktnavn Pris
pjur® AQUA 100 ml
kr 149,00

Oversikt of pjur® AQUA

Hvis du er lei av den klebrige følelsen som gjerne blir igjen etter sexakten når du har brukt glidemiddel basert på f.eks. silikon, bør du definitivt prøve pjur® AQUA. Det er et vannbasert glidemiddel som ikke etterlater noen spor, men tvert imot blir absorbert av kroppen. Mens de mer sensitive områder av huden din er beskyttet av den deilige gliden tilbyr også pjur® AQUA fuktighetsgivende egenskaper som gir huden din en friskere og mer sunn karakter.

pjur® AQUA er perfekt for deg som ønsker å maksimere din og din partners seksuelle nytelse uten å involvere ingredienser som olje, fett eller parfyme. Forsøk har vist at slimhinner reagerer meget bra i kontakt med pjur® AQUA og naturlige væsker holder det vannbaserte glidemiddel aktivt lenge. Det fungerer også bra å bruke det for alle slags nytelser og leker, vaginalt eller analt med partnere eller med sexleketøy.

pjur® AQUA

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Zoom ut
Forstørre

Flere visninger

  • pjur® AQUA

Tilleggsinformasjon

Produsenter pjur®
Egenskaber Nei
Lubricant Base NA
Farge Vit
Smak Nei
Volym 100 ml
Antal per förpackning 1
Övrigt 0
International Nomenclature of Cosmetic Ingredients (INCI) Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping