Velg land: Kondomtorget i SverigeKondomtorvet i DanmarkKondomitori i Finland

Velkommen til Kondomtorget

MY.SIZE

MY.SIZE

MY.SIZE - kondomer for perfekt passform

MY.SIZE produseres av R&S consumer goods GmbH, en tysk kondomprodusent med lang erfaring i bransjen. Siden 1997 har selskapet vært etablert i kondomindustrien og I løpet av årene innsett betydningen av skreddersydde kondomer. Derfor har de utviklet et konsept hvor kondomer er produsert basert på penis størrelse.

MY.SIZE tilbyr sju forskjellige kondomstørrelser, der det minste kondomet er 47 millimeter bredt og det største kondomet er 69 millimeter bredt. Tanken med MY.SIZE er att alle skal kunne finne et kondom med perfekt passform, for en komfortabel og trygg følelse - uansett penisstørrelse. Ta hjelp av vår penismåler for å finne kondomet som passer deg best!

Hvorfor skal du bruke MY.SIZE kondomer?

  • Mer følelse: Kondomets bredde er den viktigste egenskapen før følelsen. Å bruke riktig MY.SIZE kondom, gir deg en bedre følelse.
  • Enklere: MY.SIZE rulles enkelt på. Sammenlignet med mange andre kondommerker, er MY.SIZE enklere å rulle på da det kreves mindre kraft.
  • Større trygghet: Med riktig MY.SIZE kondom kjenner du deg trygg da kondomet har en optimal passform og dermed hverken risikerer å gli av eller klemme for hardt.
  • Premium kvalitet: Alle MY.SIZE kondomer lages av R&S consumer goods GmbH, Münich, Tyskland i henhold til kvalitetsstandarden EN ISO 4074:2002. R&S consumer goods GmbH har et sertifisert kvalitetsledningssystem i henhold til ISO 9001 og ISO 13485 for design, produksjon og distribusjon av kondomer.

Så uansett om du leter etter små, mellomstore eller ekstra store kondomer, har MY.SIZE kondomer som passer deg perfekt. Velg mellom sju forskjellige størrelser og kjøp nettopp ditt perfekte kondom!

Produsentens hjemmeside: http://www.mysize-condoms.com/

7 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

7 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

Please wait...

Poof. It disappeared into thin air. Like magic.

Continue shopping